Christopher Aitken

Digital markedsføring og entreprenørskap

Tailored Soap

 

EtsyLogo

En uvanlig hobby

Såpelaging er kanskje ikke den vanligste hobbyen, og det er ikke slik at vi kommer fra et merkelig miljø hvor dette er helt normalt. Hverken jeg eller  Marte hadde hørt om såpelaging som hobby før vi snublet over en pakke med såpebase på Panduro. Hun ble litt nysgjerrig på hva det innebærer, og det endte med at vi kjørte hjem en såpebase rikere. Vi hadde ikke noen farger eller dufter å legge til, eller noen former å lage såpene i. De første såpene Marte laget var helt blanke. Den ene inneholdt peppermynteblader, og den andre hadde tuttifrutti kakepynt i. Det er også verdt å nevne at vi ikke hadde noen såpeformer, så disse såpene ble laget i de metalldingsene stearinlys kommer i.

 

Etter dette ble bare såpene mer og mer avanserte, og for ikke så lenge siden begynte hun å lage såpe helt fra bunnen av. Fordelen med såkalte kaldrørte såper er at de inneholder bedre og færre ingredienser, og er blant de største gavene huden kan få. Her er en oversikt over de forskjellige kategoriene av såpe tilgjengelige på såpebutikken Tailored Soap på Etsy!

 

I motsetning til ordinære såper, som fungerer mer som vaskemiddel, er kaldrørte såper skånsomme mot huden. De renser godt, uten å vaske bort hendenes naturlige oljelag, og etterlater huden ren og myk.

 

Skreddersydde såper

Disse glyserinsåpene lages akkurat slik nettopp du vil ha dem! De omstøpte glyserinsåpene er tilsatt såpefarge og duftolje – ikke noe farlig hokus pokus. Vil du ha en blå firkant som lukter tobakk, eller en rosa pastelfarget bukk som lukter kirsebærblomst? Det skal bli! Her er linken til de skreddersydde såpene!

 Glyserinsåper

Ferdig laget og klare til å sendes! Disse såpene er «kunst-prosjekter», og er litt mer avanserte enn de personlige såpene. Det finnes begrensninger for hvor mange variabler man kan legge til et produkt på Etsy, og vi tilbyr derfor ensfargede tilpassbare såper. Disse glyserinsåpene kjenner derimot ingen begrensninger, og lages og legges ut når inspirasjonen tilsier det. Her er linken til de stilige glyserinsåpene!

 


 

Kaldrørte såper

Har du hørt om dette før? Dette er såpe som lages fra bunnen ved å bruke oljer, vann og lut for å skape den kjemiske reaksjonen som gjør alt dette om til såpe. Dette er nok den beste typen såpe, og huden elsker det! Det finnes utallige variasjoner for hva som går an å lage på denne måten, og mange forskjellige ingredienser, som har sine egne fordeler og bruksområder. Da gjelder det å finne den oppskriften som passer perfekt for seg! Selv om alle såpene er fantastiske å bruke, synes for eksempel jeg at såper med 100% kokosnøttolje er midt i blinken, mens Marte elsker såper som inneholder sheasmør. Her er linken til de kaldrørte såpene!

 

Noe av oljene i såpen forblir urørt av såpelagingsprosessen, og derfor etterlates et fuktighetsgivende lag på huden etter hver bruk. Hver av disse oljene har forskjellige egenskaper, og vi streber etter å gi kundene våre best mulig kombinasjon av disse.

 


Følg oss på Facebook!

 

fb

 


 

Lurer du på hvordan vi (Marte) lager kaldrørt såpe? Ta en kikk her!

 


Kjenner du noen andre som hadde vært interessert i Tailored Soap?

Del gjerne med dine venner!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s