Christopher Aitken

Digital markedsføring og entreprenørskap

Om meg

Mitt navn er Christopher Espeland Aitken. Jeg er i skrivende stund 23 år, og kommer fra Stavanger. Jeg er digital markedsfører, og har gleden av å være en del av Stavangers eneste rendyrkede Content byrå – nemlig Creobox!

Når det kommer til tidligere erfaringer, har jeg hjulpet en rekke bedrifter med digital markedsføring, og blant annet jobbet som Content Manager for Content Marketing Norge.

Jeg har bachelor i Kreativitet, Innovasjon og Forretningsutvikling, med spesialisering i digital markedsføring. Høyere utdannelse ble utført i Oslo, ved Høyskolen Kristiania, hvor jeg ved siden av studiene, sammen med min kjære samboer, Marte, startet Tailored Soap. Hun er hjernen bak produktene, da hun håndlager alt i fra såper til body butter, og jeg har gleden av å være assistent, digital markedsfører og shipping-ansvarlig. Utenom ser vi på serier, spiller diverse spill, går tur både med og uten kamera, sosialiserer i diverse tilstander, bedriver diverse hobby-aktiviteter, jobber rundt omkring, og trener (snart).

cropped-p0tgajtv.jpg

Har du noe på hjertet?

Ta kontakt!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s