Den nye Netflix-serien Unbreakable Kimmy Schmidt vekker spørsmål om underholdning vil bli generert av kunstig intelligens eller programmer i fremtiden. Karakteren Titus Andromedon virker som han er skapt for å spre seg til alle internetts hjørner. Han kunne likegjerne vært kalt Tumblr Andromedon.

 

23 Times Titus Andromedon Was You As Hell
Serien gir meg til tider inntrykk av å være et produkt av kynisk research for å finne ut av hva som sprer seg på internett, hva som er gøy, og hva som er formelen for suksess. Vil det bli slik at viralt innhold dyttes inn i en manusmaskin for å skape den neste hitten, eller er det akkurat dette vi ser nå? Vil det vise seg at South Park traff spikeren på hodet når de laget episoden om FunnyBot – roboten som kalkulerer vitser, som skulle være verdens morsomste. Unbreakable Kimmy Schmidt er en underholdene serie, men det skulle vel bare mangle når Cleverbot står bak manuset.
funnybot
Comedy Central / South Park
Kanskje jeg bare mistolker aktuell humor med viral humor. Kanskje ikke. Hva synes du? Legg igjen en kommentar!
Advertisements