15333899154_64a9032bcb_oEn rød løper er rullet ut, og på den skimtes konturene av et nytt semester. Men ikke et hvilket som helst semester – nå er det nemlig duket for valgfag. I fjor måtte vi bestemme oss for om hvilket valgfag vi hadde lyst til å ha, og det var mye spennende å velge mellom. Jeg tenkte at det hadde vært noe å legge på et par semestere etter endt bachelorgrad, bare for å sluke et par valgfag til. De er vel heldige i Amerika. Der kan de jo stort sett velge fag selv.

Til tross for at det var mange forskjellige spennende fag, havnet digital markedsføring på toppen av lista over alternativer fra starten av. Og nå som jeg har kommet i gang, kan jeg ikke si at jeg angrer. Foreleserne er kompetente, faget spennende, og det ser ut som det kommer til å bli utfordrende. Gjennom semesteret vil vi få utdelt såkalte «bloggoppgaver», og oppretter i denne forbindelsen blogger.

Neste blogginnlegg vil gå inn på temaet «teknisk utvikling og konvergens».

Følg gjerne med på Twitter.

Vi blogges.

Advertisements